Gebze'de Kaza!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile karşı yönden gelen ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazaya karışan araçlardan 1'i  olay yerinden kaçarak daha sonra olay yerine tekrar geri geldi.

banner96

Gebze'de Kaza!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile karşı yönden gelen ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazaya karışan araçlardan 1'i  olay yerinden kaçarak daha sonra olay yerine tekrar geri geldi.

04 Aralık 2017 Pazartesi 09:26
Gebze'de Kaza!
banner22

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile karşı yönden gelen ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı. 
Kaza, Kocaeli'nin Gebze İlçesi İstasyon Mahallesi Eskihisar Feribot yolu köprülü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gebze istikametinde seyir hallindeki sürücüsü öğrenilemeyen 34 CRY 34 plakalı otomobil, kavşakta dur ihlai kuralına uymayarak kontrolsüz bir şekilde yola çıkış yaparak karşı yönden gelen karşı yönden gelen Mehmet K. idaresindeki 01 V 0398 plakalı ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile Mehmet K. kontrolündeki ticari araç savrularak takla attı. Ticari araç içerisinde bulunan Ayşe A. ve Ayşe K. araç içerisinde sıkışırken, yine aynı araç içerisinde bulunan Mehmet K. ve Hüseyin B. de hafif yaralandı.
Çevredeki vatandaşlar olay yerine gelerek yaralılara müdahale etmek amacıyla devrilmiş olan ticari aracı kaldırarak düzelttiler. Vatandaşlar tarafından araç içerisinde yaralanan ve sıkışan Ayşe A., Ayşe K., Mehmet K. ve Hüseyin B. için İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber veridi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından Ayşe A. ve Ayşe K. sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Kazaya sebep olduğu iddia edilen ve sürücüsü öğrenilemeyen 34 CRY 34 plakalı araçta bulunan kişilerin ise herhangi bir şekilde yaralanmadıkları öğrenildi.

banner44
Son Güncelleme: 04.12.2017 11:43
Anahtar Kelimeler:
KazaGebzeYaralanma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52