Gebzelilerin hizmetkârı olacağım

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarına start verdiği andan itibaren, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

banner96

Gebzelilerin hizmetkârı olacağım

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarına start verdiği andan itibaren, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

01 Mart 2019 Cuma 11:39
Gebzelilerin hizmetkârı olacağım
banner22

 31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerini tüm hızıyla sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Barış Mahallesi'nde esnaf ve ev ziyaretleri yaparak mahalle sakinleriyle buluştu.

MUHTARLIĞI ZİYARET ETTİ

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ilk olarak Barış Mahallesi muhtarlığını ziyaret etti. Barış Mahallesi Muhtarı Erol Yıldız ile görüşen Serap Çakır, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. 

ŞİKAYET VE SORUNLARI NOT ALDI

Barış Mahallesi'nde esnaf ve ev ziyaretleri yapan Serap Çakır, vatandaşların derdini dinleyerek şikayet ve sorunları not aldı. Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Çalışmalarımız ev ev, kapı kapı devam ediyor. Gebze'nin tüm tüm sokaklarını aşındırıyoruz. Amacımız yaşanabilir Gebze inşa etmek. Hep birlikte kentimizi güzelleştireceğiz" dedi.

SORUNLARI BİLİYORUM

Projelerini anlatan Serap Çakır, "Gebze'nin sorunlarını Gebze'de yaşayan birisi olarak çok iyi biliyorum. Sizlerinde buradaki sorunlarınızı biliyorum ve çözeceğime söz veriyorum. Allah'ın izni ile benim dönemimde gerekli hizmeti ve ilgiyi göreceksiniz. Gebzelilerin hizmetkârı olacağım" ifadelerini kullandı. 

ARTIK DEĞİŞİM ŞART

Ziyaretlerinde vatandaşlar ve esnaflardan destek isteyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gelin bu şehri birlikte güzelleştirelim. Artık Gebze'nin hakettiği hizmeti alması lazım. Artık değişim şart" dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52