Gebze’nin kuzeyi ve Kuzey marmara otoyoluna kar yağışı etkili oldu

Bölgemizde dünden itibaren etkili olan karayel fırtınası bölgemizin kuzey kesimlerine ve yüksek kesimlerine kar yağışı bıraktı.

banner96
19 Kasım 2023 Pazar 13:24
Gebze’nin kuzeyi ve Kuzey marmara otoyoluna kar yağışı etkili oldu
banner22

Bölgemizde dünden itibaren etkili olan karayel fırtınası bölgemizin kuzey kesimlerine ve yüksek kesimlerine kar yağışı bıraktı. Gebze’nin ve Dilovası’nın kuzeyi ive yüksek kesimleri le Kocaeli Taşköprü bölgesi ve Kartepe beyaza büründü.Kar yağışı ile birlikte karayelin de etkisiyle bölgemizdeki hava sıcaklıkları da önemli derecede düştü. 

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA KÜREME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da yaptığı açıklamada, bölgemizde etkili olan kar yağışı ile ilgili olarak: “Kuzey Marmara Sevindikli Bölgesinde kar küreme çalışmaları devam ediyor. Kısa süreli ulaşımda aksamalar meydana geldiği yolda çalışmalar devam ediyor.” bilgisini verdi.

banner44
Son Güncelleme: 19.11.2023 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52