Gönül sofrası İnönü’de kuruldu

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası İnönü Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi, binlerce mahalle sakini iftarını aynı sofra etrafında birlikte açtı.

banner96

Gönül sofrası İnönü’de kuruldu

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası İnönü Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi, binlerce mahalle sakini iftarını aynı sofra etrafında birlikte açtı.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 13:29
Gönül sofrası İnönü’de kuruldu
banner22

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası İnönü Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi, binlerce mahalle sakini iftarını aynı sofra etrafında birlikte açtı. Binlerce mahalle sakinin bir araya getiren, aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarı Merdali Koç ve mahalle sakinleri katıldı. Önce Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, iftarı birlikte açmaya davet etti. İftar programının gerçekleşeceği alanda masaları tek tek gezen Başkan Köşker mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını kutladı.

BU SOFRA BİRLİK VE BERABERLİK SOFRASI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı sofranın etrafında iftar açmak nasip oldu. Çok şükür bolluklar içerisinde bir Ramazan geçiriyoruz. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim. Bu sofralar birlik, beraberlik, gönül sofrası. Bu sofra etrafında birlik ve beraberliğimiz güçleniyor, komşuluk ilişkilerimiz artıyor. Ne kadar şükretsek az.

ÖZEL SÜPRİZLER

Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına çocuklar unutulmadı. Çocuklar için özel oyunlar sergilendi, özel hediyeler verildi. Çocuklar özellikle Karagöz ve Hacivat’ın maceralarına çok güldü. Çocuklara özel hazırlanan programda çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi. İftar programında ayrıca semazen gösterisi de yer aldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93