İHH Halep Yardım Konvoyu Gebze'den Geçti

banner96

İHH Halep Yardım Konvoyu Gebze'den Geçti

15 Aralık 2016 Perşembe 18:28
banner22

"Halep'e yol açın" konvoyu yola çıktı İHH İnsani Yardım Vakfı’nın organize ettiği ve onlarca STK’nın destek verdiği “Halep’e Yol Açın” konvoyu, Kazlıçeşme Meydanında yapılan basın açıklamasının ardından yaklaşık 1000 araçla birlikte yola çıktı. Gebze'den geçen araçların İstikameti sakarya. Sakarya'da 500 araçlık bir konvoy ile daha buluşarak ankara üzerinden yaklaşık 3000 araçlık bir konvoy ile #halep e gidileceği öğrenildi.

Suriye’de dünyanın gözü önünde sistematik bir katliam gerçekleştiriliyor. Özellikle de son dönemde Halep, Esed rejimi ve Rus güçlerince havadan ve karadan gece gündüz bombalanıyor. Şehirde gıda malzemeleri tükenmiş, sağlık sistemi çökmüş durumda. Tüm bunlar yaşanırken uluslararası toplum üç maymunu oynuyor. Halep’teki katliama dur demek ve insani yardım koridoru açılmasını hedefleyen İHH İnsani Yardım Vakfı, “Halep’e Yol Açın” sloganı ile Türkiye’nin dört bir yanından Cilvegözü Sınır Kapısına bir kara konvoyu düzenliyor. Bu kapsamda konvoyun İstanbul ayağında Kazlıçeşme Miting Meydanı’ndan yüzlerce araçla yola çıkan Halep gönüllüleri, Türkiye’nin dört bir yanından konvoya katılacak olan binlerce araçla birlikte Cuma günü Hatay Reyhanlı’ya ulaşacak. Konvoy Kazlıçeşme meydanından yola çıktı
 

banner44
Son Güncelleme: 15.12.2016 18:31
Anahtar Kelimeler:
İHHHalep
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52