İYİ Parti Gebze‘den esnafa sürpriz

Uğur GENCER/ İYİ Parti Gebze Gençlik kolları başkanı Berkay Uysal ve İYİ Partili gençler bir ilke imza attı.

banner96

İYİ Parti Gebze‘den esnafa sürpriz

Uğur GENCER/ İYİ Parti Gebze Gençlik kolları başkanı Berkay Uysal ve İYİ Partili gençler bir ilke imza attı.

20 Mart 2024 Çarşamba 16:43
İYİ Parti Gebze‘den esnafa sürpriz
banner22

İYİ Parti Gebze Gençlik kolları başkanı Berkay Uysal ve İYİ Partili gençler bir ilke imza attı.

İYİ Parti Gebze Gençlik kolları başkanı Berkay Uysal partili gençlerle birlikte Gebze esnaflarına İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç’in üzerinde “Helal rızık peşinde koşan, ekonomimizin direği esnaflarımızın iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünce ile hayırlı ve bol kazançlar diler, günün ilk siftahının iş yerinize bereket getirmesini temenni ederim.” Yazılı el broşürünün arkasına 1 tl yapıştırarak geceden esnafların kapılarına ve kepenklerine bıraktılar.

Esnaftan Teşekkür

Sabah iş yerini açan Gebzeli esnaf şaşkınlık yaşayarak yeni güne başlamanın mutluluğu ile  İYİ Parti Gebze Gençlik kolları başkanı Berkay Uysal ve ekibine inceliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Esnaflarımıza sürprizlerimiz devam edecek

İYİ Parti Gebze Gençlik kolları başkanı Berkay Uysal, Helal rızık peşinde koşan Gebzeli esnaflarımızın her zaman yanında olarak farkındalık yaratmak amacıyla gençlik kolları olarak ekipçe böyle bir girişimde buluştuk. Gün boyu değerli esnaflardan teşekkür telefonları aldık. Esnaflarımıza sürprizlerimiz devam edecektir. Bizi takip etmeye devam etsinler. Dedi.

banner44
Son Güncelleme: 21.03.2024 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52