Kaymakam Güler'den başarılı Polislere ödül

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, emniyet mensuplarını görevlerinde gösterdikleri üstün gayret, fedakârlık, özverili çalışmaları nedeniyle “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

banner96

Kaymakam Güler'den başarılı Polislere ödül

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, emniyet mensuplarını görevlerinde gösterdikleri üstün gayret, fedakârlık, özverili çalışmaları nedeniyle “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

01 Ekim 2021 Cuma 18:13
Kaymakam Güler'den başarılı Polislere ödül
banner22

Kaymakam Mustafa Güler, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için yoğun mesai harcayan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli şubelerde görev yapan 1 Başkomiser, 5 Komiser Yardımcısı, 27 Polis Memuru ile 6 Çarşı ve Mahalle Bekçi’sini görevlerinde gösterdikleri üstün gayret, fedakârlık, özverili çalışmaları nedeniyle Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen programda vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için yoğun bir mesai harcayan ve özveriyle çalışan emniyet mensuplarını tebrik eden Kaymakam Güler; “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin büyük fedakârlıklar göstererek görev yapan Emniyet Teşkilatımız, yapmış olduğu uygulamalar ve etkin çalışmalar ile vatandaşlarımızın huzur ve sükununu sağlamada ve suç oranının azaltılmasında oldukça etkili ve başarılı oldu. Emniyet teşkilatımız, dünyanın ve ülkemizin de koronavirüs tehdidi altında olduğu bugünlerde salgınla mücadelede ülke çapında üstlendiği görevlerdeki hassasiyetinin yanında fedakârlıklarıyla da ön plana çıkmaktadır. Halkımızla el ele başarılı bir süreç yürüterek ihtiyaç sahibi kişilere yardımların ulaşması, önleyici tedbirlerin uygulanması ve asayişin sağlanması gibi etkin ve başarılı görevlerde bulunarak halkımızın güvenini ve takdirini toplamışlardır. Herhangi bir rehavete ve aksaklığa meydan vermeden aynı şekilde çalışmalara gayret edeceklerinden şüphemiz bulunmamaktadır. Huzur ve sükûnun teminatı olan emniyet mensuplarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”  dedi.


İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Mustafa Güler’e memnuniyetlerini dile getirerek, “Görevimizi ifa ederken bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Mustafa Güler’e Emniyet Teşkilatımız adına teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.
 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52