Korkutan kavşakta yine kaza!

Kaza rekortmeni  İstasyon Işıklar kavşağında bu kez otobüsle otomobil çarpıştı: 2 yaralı

banner96

Korkutan kavşakta yine kaza!

Kaza rekortmeni  İstasyon Işıklar kavşağında bu kez otobüsle otomobil çarpıştı: 2 yaralı

28 Mart 2018 Çarşamba 10:46
Korkutan kavşakta yine kaza!
banner22

Gebze- Darıca arasında İstasyon Işıklar Kavşağı’nda trafik kazaları olmaya devam ediyor. Bugüne kadar pek çok  trafik kazalarının meydana geldiği kazada bu kez halk otobüsü ile otomobil çarpıştı.  Kaza sonrasında iki kişi yaralandı.

Gebze-Darıca, D-100 Karayolu Topçular Kavşağı- Eskihisar güzergâhlarının kesiştiği Gebze ilçesinde özel halk midibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hüseyin P.'ın kullandığı 34 ET… plakalı otomobil, Eskihisar Kavşağında, Muhammet K. idaresindeki 41 J 4…. plakalı özel halk otobüsüyle  çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ile halk otobüsündeki bir  kadın yolcunun yaralandığı öğrenildi. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılırken kazayla ilgili soruşturmanın tamamlandığı öğrenildi.

KAVŞAKTA YENİ DÜZENLEME YAPILSIN!

Kazaya ilişkin gazetemize görüş belirten vatandaşlar: “ En çok bu kavşaktan korkuyoruz.  Burada kimin ne zaman  geçeceği kimin geçiş üstünlüğü olup olmadığı konusunda sürücülerin tereddüde düşmesinden ötürü burada kaza olmaya devam ediyor. Bu kavşakta ona göre yeni düzenleme yapılmalı” görüşünü öne sürdüler.

Haber; Engin BATI

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52