NEFES; Meydanda Siyasetin Nabzını Tuttu!

NEFES Gazetesi 24 Haziran seçimleri için  siyasi partilerin üyelik ve parti çalışmaları için  stant açtıkları Gebze Kent Meydanı’nda nabız turu attı.

banner96

NEFES; Meydanda Siyasetin Nabzını Tuttu!

NEFES Gazetesi 24 Haziran seçimleri için  siyasi partilerin üyelik ve parti çalışmaları için  stant açtıkları Gebze Kent Meydanı’nda nabız turu attı.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 12:54
NEFES; Meydanda Siyasetin Nabzını Tuttu!
banner22

Akşamları özellikle iftar sonrası canlılığın arttığı Gebze Kent Meydanı’ndaki canlılılığa  bir de 24 Haziran seçimlerinin getirdiği bir canlılık daha ekleniyor.

24 Haziran seçimlerine katılacak olan siyasi partiler, Gebze Kent Meydanındaki parti propaganda ve üyelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gerek AK Pati- MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı gerekse CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin oluşturduğu Millet İttifakı ‘nın standında da büyük canlılık ve renklilik gözleniyor.

RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU ( AK Parti Kocaeli Milletvekili):

Mübarek günlerdeyiz Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve milletvekili seçimleri için çalışıyoruz. Daha güçlü yarınlar için çalışıyor ve Cumhurbaşkanlığı  sistemini anlatıyoruz. Bu süreç için hazırlıklarımız sürüyor ve devam ediyor. Kim ne yaparsa yapsın. Biz Milletin iradesinin  sandığa yansıyacağını ve AK Parti’nin yeni Türkiye yolunca başarılara imza atacağına inanıyoruz. Güzel yarınlarla birlikte olalım. Herkese iyi akşamlar diliyorum” dedi.

İYİ PARTİ FEVZİ KURT:

Mücadelemizi veriyoruz. Vatandaşımızın teveccühü artıyor bizleri mutlu ediyor. İnşallah listelerin  açıklanması iler birlikte çalışma hızımız daha da artacaktır. Ben tüm Kocaelilerden destek bekliyor ve istiyorum.

MEHMET ESMER ( İYİ Parti Gebze İlçe Yöneticisi):

 Bu süreci bir süredir  Gebze Darıca ve sahil kesimlerinde devam ettiriyoruz. Çok büyük bir teveccüh var. Ortalık bayram havası gibi. İnsanlar özgürlüklerine kavuştular bu meydanda. İYİ Parti Türkiye’ye iyi geldi ve inşallah iyi olacak!

NECATİ KORKMAZ ( Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı):

24 haziranda yapılacak seçimin önce ülkemize hayırlara getirmesini diliyoruz Özellikle yapılmak  istenen tavır takınması ve kutuplaşmalara karşı herkese kardeşlik duygularını geliştiren  bir seçim için bir aradayız. İnşallah böyle bayramlık bir ortamda  güzel bir seçim yaşanmasını diliyorum.

 MUSA YILMAZ ( CHP Gebze İlçe Başkanı):

 Kutuplaşmayan ötekileştirmeyen bütün katmanları bir arada birayaya getiren bir güzel seçim havası diliyorum. Parti üst katmanlarında devam eden bu birlikteliği biz tabanda gördüğünüz gibi hep birlikte gerçekleştiriyoruz.

ÖNDER KILIÇARSLAN ( İYİ Parti Gebze İlçe Yöneticisi):

“Mübarek günlerdeyiz İnşallah bu mübarek günlen İslam coğrafyasına mutluluklar getirir. İYİ Parti, Sadet ve CHP olarak birlikte stantları geziyoruz. Vatandaşlarımızın büyük teveccühlerini görüyoruz buralara. .

 Yangını söndürmek üzere bir aradayız omuz omuzayız. İnşallah hep birlikte bu yangını birlikte söndürüp mutlu yarınlara ulaşacağız”.

banner44
Son Güncelleme: 21.05.2018 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52