Nusret Acur Genel Kurulu Değerlendirdi

İyi parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, 1 Nisan’da Ankara Spor Salonunda Yapılan 1 Olan Üstü Genel kurulu değerlendirdi.

banner96

Nusret Acur Genel Kurulu Değerlendirdi

İyi parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, 1 Nisan’da Ankara Spor Salonunda Yapılan 1 Olan Üstü Genel kurulu değerlendirdi.

02 Nisan 2018 Pazartesi 13:12
Nusret Acur Genel Kurulu Değerlendirdi
banner22

Nusret Acur, Bilindiği gibi partimiz kısa bir süre önce kuruldu, il ve ilçe teşkilatlanmalarını tamamladıktan sonra saha çalışmalarına başladı, olası bir erken seçim ya da 2019 seçimlerine ''hukuki prosedürler gerekçe gösterilerek seçime girmesinin engellenmesine karşı önlem'' başlıklı kurultayımız emniyet kaynaklarına göre 123 bin kişinin katılımı ile yapıldı.

Gebze’den 5 otobüs ve 60 özel araçla kurultaya katılım sağladık, buda ortalama 500 kişi Gebze’den Ankara’ya büyük kurultaya katılım sağlamış anlamına geliyor. Partimize ve davamıza gönül vermiş yüzlerce kişi gelmek istediğini, ancak bazı gerekçelerden dolayı katılamadığını, ancak gönüllerin bizimle olduğunu söylemesi, ne kadar doğru bir iş yaptığımız en bariz örneğidir. Dedi.

Sözlerini şu sekil sürdüren Acur, Öyle bir kongre oldu ki; düşmanın gözünü seğirtir, dostun yüzünü güldürür. Metroyu kapattılar, yolları kestiler, basını tehdit ettiler, gelene gözdağı verdiler, ama iYi’lerin hem meydanı hem salonu hıncahınç doldurmasını engelleyemediler. Belki cumhuriyet tarihinin en ihtişamlı en güzel kongresini yapış olduk, bu başarı bizim değil, bu başarı, İYİ insanların başarısı, Sayın Genel Başkanınım Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmamız, parlamenter sisteme geri dönmemiz, Türkiye büyük bir şans yakaladı, Demokrasiye inana herkes yolda üzerine düşeni yapacaktır. Dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52