Şehitler Zeytin Fidanlarında yaşayacak!

Gazete Gebze “Her Şehide bir Zeytin fidanı” isminde ilk kez bu yıl gerçekleştirdiği etkinliği, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

banner96

Şehitler Zeytin Fidanlarında yaşayacak!

Gazete Gebze “Her Şehide bir Zeytin fidanı” isminde ilk kez bu yıl gerçekleştirdiği etkinliği, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

02 Nisan 2018 Pazartesi 14:28
Şehitler Zeytin Fidanlarında yaşayacak!
banner22

Gazete Gebze “Her Şehide bir Zeytin fidanı”  isminde ilk kez bu yıl gerçekleştirdiği etkinliği, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinlik Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Gebze Gazetesi İmtiyaz sahibi Yunus Kahraman, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Çayırova kaymakamı Hasan Gözen ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman birer konuşma yaparak Şehit Ailelerimize sahip çıktığımızı ve onların her daim yanında olduğumuzu belirttiler. Konuşmaların ardından Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, okunan Hatimlerin duasını yaparken, programa karılan vatandaşların gözlerinin dolduğu gözlendi. Daha sonra şehit Aileleriyle birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi. Programa katılanlar arasında AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Müftüsü Orhan Örnek, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İYİ Parti Darıca Başkan Yardımcısı Ahmet Uysal, Dernek ve STK başkanları, Bürokratlar da yer aldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52