Şemsettin Ceyhan delege seçimlerini takip etti

AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan AKP 6’ncı olağan kongre süreci kapsamında bugün gerçekleştirilen delege seçimlerini takip etti.

banner96

Şemsettin Ceyhan delege seçimlerini takip etti

AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan AKP 6’ncı olağan kongre süreci kapsamında bugün gerçekleştirilen delege seçimlerini takip etti.

22 Temmuz 2017 Cumartesi 12:23
Şemsettin Ceyhan delege seçimlerini takip etti
banner22

AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan AKP 6’ncı olağan kongre süreci kapsamında bugün gerçekleştirilen delege seçimlerini takip etti.AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba'nın yaptığı açıklamanın ardından  AKP’li Ceyhan AKP Gebze İlçe Başkanlığında durum değerlendirmesinde bulundu. AKP’li Soba açıklamasında delege seçimlerine yoğun katılım olduğunu söyleyerek, “Partimizde bugün delege seçimi var. Şu anda 12 mahalle ve 8 köyümüzde bu seçimler devam etmektedir. 19 mahallede temsilciliğimiz olduğu için delege seçimlerini bu temsilciliklerde yapıyor.Delege seçimlerine katılan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi. İlçe başkanı Hasan Soba’nın ardından AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bir konuşma yaparak, “AKP siyasi partiler kanunu gereği en az 2 en çok 3 yılda bir ilçe kongrelerini icra eder. AKP’de 6’ncı olağan kongre sürecini geçtiğimiz günlerde startını vermiştik.

Bu sürecin Kocaeli’nde hem şeffaf hem de tüm üyelere ulaşması adına tüm teşkilatlarımızla, ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımızla beraber süreci hassas bir şekilde yürütüyoruz.ACeyhan''Genel merkezin talimatları doğrultusunda delegasyonumuzun belirtilen sayılarda hangi kriterlere göre yapılacağı yönünde komisyonlar oluşturduk. Titiz bir çalışmayla ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ve mahalle başkanlarıyla istişarelerde bulunduk. İstişareler neticesinde de bugün delegasyon seçimlerini bir günde üyelerimizi davet ederek bu seçimleri icra ediyoruz. Delege seçimlerine hem bir yoğunluk hem bir heyecan hem de bir yerel seçim varmış havasında geçiyor. İlçe başkanlarımıza, gençlik ve kadın kollarına, mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” diye belirtti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93