Serap Çakır;Gebzeliler doğru kararı verecek

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ediyor.

banner96

Serap Çakır;Gebzeliler doğru kararı verecek

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ediyor.

04 Mart 2019 Pazartesi 16:43
Serap Çakır;Gebzeliler doğru kararı verecek
banner22

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze Ankaralılar Kültür Ve Dayanışma Derneği ve Gebze Oltulular Derneği'ne konuk oldu. Ziyaretlerde Bağımsız Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayları Sibel Dumanlıova, Nilah Eker, Nejat Kar ve Yakup Nuray'da Serap Çakır'a eşlik etti. 

DERNEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Dernek üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Serap Çakır, 31 Mart seçimlerinde destek sözü istedi. Gebze Ankaralılar Kültür Ve Dayanışma Derneği ve Gebze Oltulular Derneği'nde sorunlarını dinleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçimlerde yetki verildiği taktirde sorunları çözmek için elinden geleni yapacağını söyledi. 

HİZMET İÇİN BU YOLA ÇIKTIM

Belediye başkanı olduğu takdirde halka beraber olmaya devam edeceğini belirten Çakır, "Gebze'ye hizmet etmek için bu yola çıktım. Amacım adil bir şekilde her bölgeye hizmet götürmek. Gelin bu şehri birlikte güzelleştirelim" dedi.

31 MART'TA İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ

Vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze büyük bir bütçeye sahip olmasına rağmen hizmette o büyük payı alamıyor. Gebze'nin geliri Gebzelilere hizmet olarak dönecek. İnşallah seçildikten sonra ufak dokunuşlarla Gebze'yi güzelleştireceğiz. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek projelerimiz olacak. 31 Mart'a kadar durmaksızın çalışıp 31 Mart’ta bu ipi göğüsleyeceğiz. İnandık ve başaracağız. Gebzeliler en doğru kararı verecektir" ifadelerini kullandı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52