Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Gebze'de

“Karayolu taşıma yönetmeliğiyle ilgili sistemi komple kolaylaştıracak düzenlemeyi yapıyoruz”

banner96

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Gebze'de

“Karayolu taşıma yönetmeliğiyle ilgili sistemi komple kolaylaştıracak düzenlemeyi yapıyoruz”

11 Nisan 2017 Salı 21:13
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Gebze'de
banner22


   

Kocaeli’nin Gebze ilçesine gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kamyoncularla bir araya geldi. Kamyoncular garajında gerçekleşen toplantıya ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve davetliler katıldı.

  “21 bin 300 kilometre sıcak asfalt yolumuz var”
  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı konuşmada, “14 yılda bu ülkede 350 kilometre tünel yaptık. 2002’ye kadar 80 yılda yapılan tünel miktarı 50 kilometredir. Bizim yaptığımız ise 350 kilometredir.  Bu sene bitireceğimiz tünellerin miktarı 62 kilometredir.

Ülkenin bir çok yerinde benzer tüneller yapmaya devam ediyoruz.  Ovit tüneli yapıyoruz   14 kilometre  metredir. Bu tünelimizin bitmesi yakın. Bir Zigana tüneli yapıyoruz 14 buçuk kilometredir. Yakın zamanda temellerini attık. Eskiden sadece Kocaeli-İstanbul başta olmak üzere 6 il birbirine bölünmüş yollarla bağlı iken şimdi 76 il birbirine bağlı. Daha önceden 8 bin 500 kilometre sıcak asfalt varken ki onların da kalitesi çok düşüktü şimdi ise 21 bin 300 kilometre sıcak asfalt yolumuz var” dedi.

  “Karayolu taşıma yönetmeliğiyle ilgili düzenleme yapılıyor”
  Karayolu taşıma yönetmeliğiyle ilgili düzenlemenin yapıldığından da bahseden Bakan Arslan, “Bu karayolu taşıma yönetmeliğiyle ilgili sistemi komple kolaylaştırılacaktır. Maliyetleri düşürülecek. Birçok belgeden kurtaracak düzenlemeyi yapıyoruz. Sizin, esnaflarında görüşlerini alıyoruz. Bu konuda sistemi çok kolaylaştıracak bu uygulamayı başlattık. 
  Bakan Ahmet Arslan toplantı sonrasında Gebze Kent Meydanıına gelerek vatandaşlara karanfil dağıttı. Bakan Arslan meydanda kurulan AK Parti standını da ziyaret ederek penaltı atışı yaptı.

banner44
Son Güncelleme: 11.04.2017 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52