Yenikent'te açılan sergi büyük ilgi gördü

Uğur GENCER/ Yenikent'te sergiye gelen Gebzeli bayanlar ücretsiz kurs kayıtları yaptırıyorlar.

banner96

Yenikent'te açılan sergi büyük ilgi gördü

Uğur GENCER/ Yenikent'te sergiye gelen Gebzeli bayanlar ücretsiz kurs kayıtları yaptırıyorlar.

09 Eylül 2021 Perşembe 12:43
Yenikent'te açılan sergi büyük ilgi gördü
banner22

Asiye Sultan Sanat Evi hocası Asiye Karasuleymanlıoğlu ikinci özel sergisini Yenikent'te açtı.

Yenikent'te açılan sergi açılışını Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş ve Mutlukent İlköğretim Okul Müdürü eğitim gönüllüsü Recai Sırtbaş yaptı.
 
Gebze Halk Eğitim Müdürlüğü kat-ı sanat hocası olan Asiye Karasuleymanlıoğlu pandemi dönemin de maske,mesafe ve temizlik kurallarına uyarak öğrencileriyle birlikte yaptıkları resimlerini sergilediler.


Sergi ziyaretine gelen Gebzeli bayanlar aynı zamanda yeni dönem Halk Eğitim Merkezi kurslarına kayıt yaptırıyorlar. Yoğun ilgi gören sergi 15 Eylül'e kadar ziyaretçilere açık olacak.


Kayıt işlemlerininde devam ettiğini belirten kat-ı sanat hocası Asiye hanım,tüm Gebze li hemşehrilerimizi sergimizi ziyaret edip yeni dönem kurstlarına kayıt yaptırmaya davet ediyoruz dedi. Yeni dönem Halk Eğitim Merkezi kurs  kayıtlarını sergi alanında da  yapılabileceğini söyleyen Asiye hanım, Gebze halkına sanata düskünlüklerinden dolayı teşekkür etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52