AKM'nin Yerine Yapılacak Proje Tanıtıldı Mı?

Taksim'de bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yerine yapılacak opera binasının tanıtımı Haliç kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle tanıtılıyor. Yeni AKM'nin yerine yapılacak opera binasının animasyonu yayınlandı.

banner96
06 Kasım 2017 Pazartesi 12:51
AKM'nin Yerine Yapılacak Proje Tanıtıldı Mı?
banner22

Yıkılarak opera binasına dönüştürülecek olan İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) proje tanıtım lansmanı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılıyor.

AKM'nin yıkılacağını belirten Cumhurbaşkanı şunları söylemişti:

"İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi'nin olduğu yeri yıkıyoruz ve oraya daha büyüğünü, çok farklı, çok modern bir mimariyle, inşallah pazartesi günü İstanbul'da lansmanını yapacağım ve bu lansmanını yapmak suretiyle de 2019'un sonuna kadar inşallah orada biz bir opera binasını İstanbul'umuza kazandırmış olacağız. Gerçekten proje çok çok güzel ve muhteva itibarıyla bugünkü mevcut projeyle mukayese edilemeyecek derecede zengin, birçok ihtiyaca cevap verecek çok amaçlı ve İstanbul’daki bizim turizm faaliyetlerinde de hakikaten Türkiye'nin bu alandaki gücünü ortaya koyabilecek bir imkan, bir zemin hazırlıyoruz. 2019 sonuna kadar da inşallah onu bitirecek, belki de 2019 seçiminden önceye yetiştireceğiz. İstanbul'umuza, ülkemize şimdiden hayırlı olsun diyoruz."

banner44
Anahtar Kelimeler:
ProjeAkmOpera Binası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52