Anadolu Ajansı 97 yaşında

- Bursa Valisi Küçük, Kütahya Valisi Nayir, BTSO Başkanı Burkay ve Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutladı

banner96

Anadolu Ajansı 97 yaşında

- Bursa Valisi Küçük, Kütahya Valisi Nayir, BTSO Başkanı Burkay ve Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutladı

06 Nisan 2017 Perşembe 16:35
Anadolu Ajansı 97 yaşında
banner22

 Bursa Valisi İzzettin Küçük, Anadolu Ajansının (AA) 97. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Küçük, mesajında, halkın sesi ve kulağı AA'nın, yurt içinde ve dışında oluşturduğu geniş haber ağıyla Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydetti.

Küçük, AA'nın ürettiği ürünleri hızlı, tarafsız ve doğru bir şekilde aktarırken toplumun bilinçlenmesini ve kamu yararını da gözettiğini, yetiştirdiği çok sayıda gazeteciyle basın alanında öncü olduğunu ifade etti.

AA'nın sadece Türkiye'nin değil dünyanın sayılı haber ajansları arasında yer aldığını vurgulayan Küçük, yeni döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

- "AA övünç kaynağı oldu"

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir de mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en değerli miraslarından AA'nın milli mücadeleden bugüne halkın gözü, kulağı ve sesi olduğunu belirtti.

Nayir, Atatürk tarafından 6 Nisan 1920 tarihinde kurulan, günümüzde Türkiye'nin sesini 11 farklı dilde dünyaya duyuran AA'nın övünç kaynağı olduğunu kaydederek, şu değerlendirmede bulundu:

Bu vesileyle Kurtuluş Savaşı’ndan günümüze ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içinde çalışmalarını sürdüren Anadolu Ajansının kuruluşunun 97. yıl dönümünü kutluyor, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında kamuoyunu bilgilendirme vazifesini yerine getirmek için fedakarca görev yapan tüm çalışanlarını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." "

- "AA ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışını sürdürmektedir"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, bilgi birikimiyle ileri teknolojiyi birleştirerek, doğru ve güvenilir haberin adresi olmayı başaran AA'nın, Türkiye ekonomisinin lider kenti Bursa’nın sesini tüm dünyaya duyurmak adına önemli bir misyonu başarıyla yerine getirdiğini aktardı.

Burkay, "İlkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışını sürdüren Anadolu Ajansının 97. yıl dönümünü kutluyor, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında büyük zorluklara rağmen üstün başarılarla görev yapan tüm çalışanlarını tebrik ediyorum." açıklamasında bulundu.

- "AA milletin haklı davasını tam 97 yıldır tüm dünyaya duyuruyor"

Merkez Yıldırım ilçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de istiklal mücadelesinin güçlü sesi olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan AA'nın, milletin haklı davasını 97 yıldır tüm dünyaya duyurduğunu bildirdi.

Geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye’nin dünyadaki sesi olan AA'nın, Türk basınının gelişmesine katkı sağlayan yayıncılık anlayışıyla milletin güvenini kazanmış önemli kuruluşlardan olduğuna işaret eden Edebali, "Mesleki ciddiyet ve kaliteli hizmet anlayışıyla tarafsız habercilik yaparak, milletimizi bilgilendiren Anadolu Ajansı’nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum." ifadesini kullandı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52