Başiskele'de altyapı çalışmaları

KOCAELİ (AA) - Başiskele Belediyesi ilçede altyapı çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yapımı devam eden 15 Temmuz Milli İrade ve Şehitler Parkında Türk Bayrağı ve yıldız şeklindeki...

banner96
01 Temmuz 2017 Cumartesi 13:00
Başiskele'de altyapı çalışmaları
banner22

KOCAELİ (AA) - Başiskele Belediyesi ilçede altyapı çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yapımı devam eden 15 Temmuz Milli İrade ve Şehitler Parkında Türk Bayrağı ve yıldız şeklindeki sergi salonu ile temsili TBMM binasının yapımının tamamlandığı kaydedildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, parkın toprak tesviyesi ile İstanbul Boğaz Köprüsü minyatürünün montajını yaparken, parkın çevresinin yollarını da açtığı belirtilen açıklamada, toprak kaymasının yaşanmaması için Döngel Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde yolların güvenliği için beton ve taş duvarlar yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Körfez Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Hasan Hoca Sokak ve Cemal Şişman Sokak'ta da kaldırım çalışmaları yapılırken, Sonbahar Sokak'ta yol genişlemesi ve yol güvenliği için perde duvar çalışmasının devam ettiği aktarıldı.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliBaşiskele
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52