Bursa'da hesabı ödeyemeyen müşterilerin darbedildiği iddiası

- Restoran sahibi ve garson gözaltına alındı

banner96

Bursa'da hesabı ödeyemeyen müşterilerin darbedildiği iddiası

- Restoran sahibi ve garson gözaltına alındı

24 Ağustos 2017 Perşembe 14:12
Bursa'da hesabı ödeyemeyen müşterilerin darbedildiği iddiası
banner22

Bursa'da, hesabı ödeyemeyen müşterileri darbedip iş yerine kilitledikleri öne sürülen restoran sahibi ve garson gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesindeki restoranın önünden geçen bir vatandaş, içeriden seslenen kişinin zorla tutulduğunu söyleyerek yardım istemesi üzerine durumu polise bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine adrese yönlendirildi.

Ekipler, iş yerinde kilitli bulunan Mustafa H'nin (52) de yardımıyla içeri girdi. Tarık B'nin (32) yerde hareketsiz yattığını gören ekipler, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mustafa H'ye ayakta müdahale etti, Tarık B'yi hastaneye kaldırdı.

Mustafa H'nin, polis ekiplerine, Tarık B. ile akşam saatlerinde restorana geldikleri, hesabı ödeyemedikleri için 3 kişi tarafından darbedildikleri, cep telefonu, para ve otomobillerinin anahtarlarının alındığı ve zanlıların kendilerini restorana kilitledikten sonra uzaklaştıklarını söylediği öğrenildi.

Polis ekipleri, bir süre sonra O.N.K. (32) ve A.B'yi (48) gözaltına aldı. Diğer zanlı Y.K'nin (39) yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

banner44
Son Güncelleme: 24.08.2017 16:28
Anahtar Kelimeler:
BursaDarpGarsonRestoran
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52