Cezaevi'nde Çalışan Şoför Dehşet Saçtı !

Ardahan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çalışan şoför tartıştığı Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili'yi bıçaklayıp şehit etti.

banner96

Cezaevi'nde Çalışan Şoför Dehşet Saçtı !

Ardahan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çalışan şoför tartıştığı Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili'yi bıçaklayıp şehit etti.

06 Mart 2019 Çarşamba 19:37
Cezaevi'nde Çalışan Şoför Dehşet Saçtı  !
banner22

Ardahan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çalışan şoför tartıştığı Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili'yi bıçaklayarak şehit etti.

Olay, bu sabah Haliledendi Mahallesi'nde bulunan Ardahan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda meydana geldi. 

Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, olayla ilgili şöyle denildi:
"Bağımsız ziyaretçi kabul olarak faaliyet gösteren ön binada, cezaevi şoförü olan Fatih Dinç, henüz üst aramalarının yapılmaya başlanmadığı bu ön binaya, üzerinde getirdiği tahmin edilen bıçakla, ziyaretçi kabul bürosunda görevli Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili'ni henüz tespit edilemeyen ancak tartışmadan kaynaklandığı değerlendirilen bir nedenle vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri ile yaralamış, daha sonra da kendisini kilitlediği odada aynı bıçakla kendisini kalbinden bıçaklamak sureti ile intihar girişiminde bulunmuştur. Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili, kalbi durmuş şekilde kaldırıldığı Ardahan Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.

Fatih Dinç ise Ardahan Devlet Hastanesi'nde hayati tehlike kaydıyla hemen ameliyata alınıp, yapılan müdahale sonrası hayati tehlikeyi atlatarak, önce yoğun bakıma alınmış, sonrasında Erzurum Eğitim Araştırma Hastanesine sevkedilmişir. Şüpheli Fatih Dinç hakkında gerekli gözaltı talimatları verilmiştir. 

banner44
Son Güncelleme: 06.03.2019 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52