Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Birinci Oldu

Uğur GENCER/ Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Gebze Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Beyit Ezberleme Video Yarışması" kategorisinde Kocaeli İl birincisi oldu.

banner96
23 Mayıs 2024 Perşembe 19:58
Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Birinci Oldu
banner22

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Gebze Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Beyit Ezberleme Video Yarışması" kategorisinde Kocaeli İl birincisi oldu. 

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde, Temel Eğitim, Özel Eğitim ve Rehberlik, Din Öğretimi, Özel Öğretim, Hayat Boyu Öğrenme, Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüklerinin katkısıyla yürütülen, projelerin ödül takdiminin yapıldığı “Dilimizin Zenginlikleri” yıl sonu programına, Kocaeli Vali Yardımcısı Regaip Ahmet Özyiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve başarılı olan okulların müdürleriyle birlikte danışman öğretmenler katıldı.

Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kocaeli Birincisi Oldu

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında “Beyit Ezberleme Video Yarışması” kategorisinde Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kocaeli birincisi oldu.

Hülya Dayanç ( Mdr Yrd), Havva Laçin Başar’ın danışman öğretmenlik yaptığı projede Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ayşenur Yelek, Ecrin Karadeniz, Irmak Esenboğa, Rümeysa Tonça birincilik ödülü aldılar.

Okul Müdürü Aycan Çamlıbel, “Beyit Ezberleme Video Yarışması” kategorisinde Kocaeli birinciliği kazanan öğrencileri kutlarken emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek okulu adına gurur duyduğunu dile getirdi.

banner44
Son Güncelleme: 23.05.2024 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52