Edirne'de FETÖ/PDY operasyonları

- Gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

banner96

Edirne'de FETÖ/PDY operasyonları

- Gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

30 Haziran 2017 Cuma 18:30
Edirne'de FETÖ/PDY operasyonları
banner22

EDİRNE (AA) - Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 23 Haziran'da İpsala Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkmaya çalışan T.A'nın pasaportunun iptal ediliği ve ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan T.A, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

24 Haziran'da sınır kapısından yurt dışına çıkmaya çalışan S.K ve M.İ.K'nin de pasaportunun iptal ediliği ve ByLock kullanıcısı olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

25 Haziran'da, İpsala Sınır Kapısı'nda F.K'nın pasaport kontrolünde, FETÖ/PDY şüphelisi olarak zayi kaydı bulunduğu pasaportunun iptal edildiği ve ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi.

Şüphelinin, kullandığı hattın kızı L.K'ya ait olduğunu beyan etmesi üzerine kızı gözaltına alındı.

L.K ve F.K çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52