Gazeteciler iftarda buluştu

YALOVA (AA) - Yalova'da görev yapan gazeteciler iftarda bir araya geldi.Termal ilçesine bağlı Akköy köyünde faaliyet gösteren işletmenin Müdürü Mustafa Hügül, gazetecilere ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada,...

banner96
21 Haziran 2017 Çarşamba 12:13
Gazeteciler iftarda buluştu
banner22

YALOVA (AA) - Yalova'da görev yapan gazeteciler iftarda bir araya geldi.

Termal ilçesine bağlı Akköy köyünde faaliyet gösteren işletmenin Müdürü Mustafa Hügül, gazetecilere ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, ikinci ve üçüncü etapları olan tesisin tamamlanması ile Yalova'dan en az 500 kişiye daha istihdam sağlayacaklarını söyledi.

"Yalova'yı en fazla 10 yıl sonra Turizm cenneti olarak görüyoruz. 10 yıl sonra 1 milyon turist ağılayacak duruma gelebiliriz Antalya'yı kendimize rakip alıyoruz." diyen Hügül, hazırladıkları projenin Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek yapıldığını da sözlerine ekledi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
YalovaIftarGazeteci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52