Halk oylaması

- MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel : - "Bizler demokrasiye inanıyoruz. Türk milleti yine iradesini ortaya koymuştur"

banner96

Halk oylaması

- MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel : - "Bizler demokrasiye inanıyoruz. Türk milleti yine iradesini ortaya koymuştur"

16 Nisan 2017 Pazar 21:13
Halk oylaması
banner22

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, "Bizler demokrasiye inanıyoruz. Türk milleti yine iradesini ortaya koymuştur." dedi.

Önsel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, referandumda çıkan "evet" sonucunun herkese hayırlar getirmesini diledi.

MHP'nin demokrasinin koruyucusu olduğunu belirten Önsel, "Milletimiz bugün referandumda iradesini ortaya koydu. MHP'nin ortaya koymuş olduğu politika 'evet' olmuştur. Bu yüzden 'evet' oyu veren MHP'li kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Sonucunda memleketimiz ve vatanımız için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz." dedi.

Bundan sonraki süreçte MHP'nin çalışmalarına dün olduğu gibi yarın da devam edeceğini vurgulayan Önsel, "Referandum sürecinde önemli katkıları olan yine MHP'dir. Önceki ve bugün gerçekleştirilen seçim sonuçları kıyaslandığı zaman bölgeler anlamında MHP'nin ne kadar katkı sağladığı ortadadır. Bizler demokrasiye inanıyoruz. Türk milleti yine iradesini ortaya koymuştur. 2019 yılında seçimler yapılacak orada da yine adaylar mücadelesini verecek." diye konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52