Karamürsel'de konferans

KOCAELİ (AA) - Karamürsel Hafız Selahattin Ergin Kültür Merkezi Derneği ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İletişim Fakültesi işbirliğiyle ilçedeki sanatsal çalışmalarla ilgili konferans düzenlendi. Konferans öncesinde konuşan dernek başkanı...

banner96
15 Haziran 2017 Perşembe 16:26
Karamürsel'de konferans
banner22

KOCAELİ (AA) - Karamürsel Hafız Selahattin Ergin Kültür Merkezi Derneği ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İletişim Fakültesi işbirliğiyle ilçedeki sanatsal çalışmalarla ilgili konferans düzenlendi.

Konferans öncesinde konuşan dernek başkanı Ümran Çeri, ilçede geçmiş dönemde yapılan sanatsal çalışmalardan bahsetti.

Bünyelerinde sinema kulübü kurulduğunu ifade eden Çeri, kulübün eğitim amaçlı etkinliklerini KOÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü desteğinde yürütüleceğini kaydetti.

Bu konu kapsamında sanat ve sinemaya ilişkin KOÜ İletişim Fakültesi işbirliğinde konferans düzenlediklerini dile getiren Çeri, "Bu etkinliklerimiz önümüzdeki 21 Haziran'da bir film nasıl okunur? Film izleme pratiği nasıl olmalıdır? Film izlerken nelere dikkat edilmelidir? 20 Eylül-20 Ekim tarihlerinde ise öykü-senaryo atölyesi ve kısa film atölyesi konulu konferanslarda yer alacak." diye konuştu.

Konuşmanın ardından KOÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyesi Özgür Velioğlu, katılımcılara konferans verdi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliKaramürsel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52