Kocaeli ve Yalova'daki fuhuş operasyonu

- Operasyonda gözaltına alınan biri yabancı uyruklu kadın 4 kişi tutuklandı

banner96

Kocaeli ve Yalova'daki fuhuş operasyonu

- Operasyonda gözaltına alınan biri yabancı uyruklu kadın 4 kişi tutuklandı

07 Nisan 2017 Cuma 11:09
Kocaeli ve Yalova'daki fuhuş operasyonu
banner22

KOCAELİ (AA) - Kocaeli ve Yalova'da düzenlenen fuhuş operasyonunda biri kadın 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Karamürsel ile Yalova'nın Altınova ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen biri yabancı uyruklu kadın 4 şüphelinin savcılık sorguları tamamlandı.

Şüpheliler M.T, A.D, T.D. ile Moldova uyruklu R.D. isimli kadın, tutuklanmaları talebiyle çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Karamürsel ile Yalova'nın Altınova ilçesindeki evlerde, aralarında küçük yaştakilerin de bulunduğu Türk ve yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığının tespit edilmesi üzerine belirlenen 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Operasyonda biri yabancı uyruklu kadın 4 şüpheli gözaltına alınmıştı. Evlerdeki aramalarda, dijital materyaller, ruhsatsız tüfek ve 23 fişek ele geçirilmişti. Fuhuş yaptırıldığı belirtilen Moldova ve Kırgızistan uyruklu 4 kadın ise emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderilmişti.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliFuhuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52