Kocaeli'de darp iddiası

KOCAELİ (AA) - Başiskele ilçesinde birlikte alkol aldığı arkadaşını darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Alınan bilgiye göre, bir inşaatta birlikte alkol aldıktan sonra çıkan kavgada...

banner96
08 Mayıs 2017 Pazartesi 23:14
Kocaeli'de darp iddiası
banner22

KOCAELİ (AA) - Başiskele ilçesinde birlikte alkol aldığı arkadaşını darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, bir inşaatta birlikte alkol aldıktan sonra çıkan kavgada arkadaşı M.K'yi darbettiği iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan E.Ş, emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklandı.

Olayın, çevreden geçen vatandaşlarca fark edilmesi üzerine Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan M.K'nin yapılan kontrollerde alkollü olduğu tespit edilmişti.

M.K'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52