Meteoroloji Uyardı Hava Nasıl Olacak?

Marmara Bölgesi ve İstanbul İçin Flaş Uyarı! Hava 7-8 Derece Birden Soğuyacak

banner96

Meteoroloji Uyardı Hava Nasıl Olacak?

Marmara Bölgesi ve İstanbul İçin Flaş Uyarı! Hava 7-8 Derece Birden Soğuyacak

20 Kasım 2017 Pazartesi 09:07
Meteoroloji Uyardı Hava Nasıl Olacak?
banner22

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen soğuk hava dalgasına karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, bugün ve yarın için şu uyarılarda bulundu: “İstanbul’da hava 7-8 derece birden soğuyacak. Sağanak yağış bekliyoruz. Kuvvetli yağmur İstanbul’u olumsuz etkileyecek. Yağış bütün Marmara, Ege, İç Anadolu, Akdeniz hatta Güneydoğu Anadolu’da görülecek.

Yağışlar bugün bir tufan halinde 7 bölgeyi birden etkisi altına alıyor. Yarın ise karayel fırtınası gelecek. Hava sıcaklıkları kademeli değil, aniden düşüyor. İzmir’de de yağış etkili olurken Ankara’da yer yer fırtına söz konusu. Yarın Ankara, Eskişehir ve Bolu çevresi, Batı Karadeniz’in yüksekleri Zonguldak, Bartın etraflarında kar beklentisi var. Çarşamba gününden itibarense sıcaklıklar artıyor.”

banner44
Son Güncelleme: 20.11.2017 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93