PTT mağdur etti!

Emekli maaşlarını  PTT’den alan ve 23 Nisan günü maaş ödeme günleri geldiği için PTT ATM’lerine koşan bölgemizdeki binlerce emekli, hesaplarına para yatmaması  nedeniyle elleri boş döndü.

banner96

PTT mağdur etti!

Emekli maaşlarını  PTT’den alan ve 23 Nisan günü maaş ödeme günleri geldiği için PTT ATM’lerine koşan bölgemizdeki binlerce emekli, hesaplarına para yatmaması  nedeniyle elleri boş döndü.

25 Nisan 2018 Çarşamba 13:47
PTT mağdur etti!
banner22

Emekli maaşlarını  PTT’den alan ve 23 Nisan günü maaş ödeme günleri geldiği için PTT ATM’lerine koşan bölgemizdeki binlerce emekli, hesaplarına para yatmaması  nedeniyle elleri boş döndü. 23 Nisan günü maaşlarını alamayan emekliler  bu kez dün para çekmek için ATM’lere koştu ancak  bu kez bir çok şube ATM’sinde para olmadığı için yine geri boş dönerek merkez şubelerinin yolunu tuttular.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. yıl dönümünün kutlanacak olması nedeniyle diğer resmi kurumlar ve bankalar gibi  PTT de tatil yaptı, ancak  bu kurumla ilgili en yoğun şikayet ise 23 Nisan’da emekli maaşı ödeme günü gelen binlerce emeklinin parasının hesaba yatmaması  emeklileri mağdur etti.

EMEKLİLER PTT ATM’LERİNDEN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Emekli maaşlarını  PTT’den alan ve 23 Nisan günü maaş ödeme günleri geldiği için PTT ATM’lerine koşan emekliler, hesaplarında para olmaması nedeniyle hayalkırıklığına uğradılar. Aileleri ile birlikte tatil planı yapan ve bu yüzden para çekmek isteyen emekliler elleri boş dönünce PTT kurumunu eleştirdiler.

TATİL SONRASI ATM’LERDE PARA DA KALMADI

23 Nisan günü emekli maaşlarını hesaplarına yatmadığı için çekemeyen emekliler bu kez dün para çekmek için ATM’lere koştu ancak  bu kez bir çok şube ATM’sinde para olmadığı için yine geri boş dönerek merkez şubelerinin yolunu tuttular. Merkez şubelerinde ATM ile kurumiçi veznelerde para kuyruğuna giren binlerce emekli; “ Böyle şey olur mu? Emekli maşlarını bankalardan çekenler sıkıntı yaşamadı ve erken altılar paralarını ancak PTT’den emekli maaşı alanlar mağdur oldu. PTT’yi hükümetimize şikayet ediyoruz” dediler.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93