Rahmetli Oktay Nayirci'nin Ailesinden Örnek Davranış

Uğur GENCER/ Darıca'lı Oktay Nayirci ihtiyaç sahiplerine merhem oluyor.

banner96

Rahmetli Oktay Nayirci'nin Ailesinden Örnek Davranış

Uğur GENCER/ Darıca'lı Oktay Nayirci ihtiyaç sahiplerine merhem oluyor.

14 Ocak 2023 Cumartesi 20:15
Rahmetli Oktay Nayirci'nin Ailesinden Örnek Davranış
banner22

Darıca'lı Oktay Nayirci ihtiyaç sahiplerine merhem oluyor.

İki gün önce hayatını kaybeden aslen Rize'li olan uzun yıllar Darıca Nenehatun Mahallesinde ikamet eden Oktay Nayirci'nın kullandığı Akülü Aracı Darıca Bir Umut Engelliler Derneği başkanı Melek Arıkan aracılığıyla ihtiyac sahiplerine gönderildi.

Maddi imkanları iyi olmamasına rağmen araç ve gereçleri satmayıp ihtiyaç sahiplerine bağışlayan Nayirci Ailesinin bu davranışı "insanlık ölmemiş" sözünü akıllara getirerek adeta örnek oldu.

Rahmetli Oktay Nayirci'nın Babaannesi; torunum için km'lerce uzaklıktan her ihtiyacımızda bize destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Bir Umut Derneği Başkanı Melek Arıkan'dan Allah razı olsun. Dedi.
Engelliler adına her platformda yer alan  yardımsever kardeşimiz merhum Oktay'a Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

banner44
Son Güncelleme: 14.01.2023 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Deniz ahmet 2023-01-14 22:02:37

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah okday kardesimizin ben hergun görüyordum kendisini gercekde ayledi için zor bir durum bende engelli kızım 14 yasindavar ben annesini 7 yıl önce kaybettik kendim babası olarak bakiyom gercekden çok zor bir durum Allah kimseye evlat acısı vermesin inşAllah

Avatar
Melek Arıkan 2023-01-14 23:08:06

Yüreğinize ,elinize sağlık ne güzel anlatmışsınız hayatı paylaşmayı teşekkür ederim Uğur bey sevgi ve selamlarımla başrılar dilerim.

banner52