Ramazan Bayramı'na doğru

-CHP Edirne Milletvekili Bircan: -"Bayramlarımız en güzel duygularla kırgınlıkları gidererek toplumsal huzuru sağlar, mutluluğu artırır"

banner96

Ramazan Bayramı'na doğru

-CHP Edirne Milletvekili Bircan: -"Bayramlarımız en güzel duygularla kırgınlıkları gidererek toplumsal huzuru sağlar, mutluluğu artırır"

23 Haziran 2017 Cuma 16:03
Ramazan Bayramı'na doğru
banner22

EDİRNE (AA) - CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bircan, mesajında, birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği en özel günlerin bayramlar olduğunu belirtti. Bayramın aynı zamanda hoşgörü, barış, dostluk, kardeşlik anlamı taşıdığını aktaran Bircan, şunları kaydetti:

"Bayramlarımız en güzel duygularla kırgınlıkları gidererek toplumsal huzuru sağlar, mutluluğu artırır. Bayramlar yol göstericidir. Bayramlar adalet, barış, kardeşlik, sevgi, hoşgörü gibi değerleri yaşam biçimi olarak benimsemeli; ayrımcılığın ve şiddetin yaşanmadığı, insanlığın geleceğini tehdit eden sorunların çözüldüğü, adaletin tesis edildiği, barışın egemen olduğu bir dünya için anlayış birliği içinde çalışmalıyız. Bu bayram da dünyada ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya özlemimizi bir kez daha yineliyoruz.

Başta Edirneli hemşehrilerimin, Türk ve İslam dünyasının ve tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın ulusumuza, ülkemize, coğrafyamıza ve tüm insanlığa adalet, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."


banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52