Sakarya'da sağanak

- Kentte, iki günde metrekareye 80,5 kilogram yağış düştü

banner96

Sakarya'da sağanak

- Kentte, iki günde metrekareye 80,5 kilogram yağış düştü

20 Haziran 2017 Salı 16:05
Sakarya'da sağanak
banner22

SAKARYA (AA) - Sakarya'ya iki günde metrekareye 80,5 kilogram yağış düştü.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre iki gündür Sakarya'da etkisini sürdüren sağanağın mevsim normallerin üzerinde olduğu belirtildi.

Kente metrekare başına 80,5 kilogram yağış düştüğü, bu verinin, yıl geneline bakıldığında metrekare başına 60 kilogram olan aylık yağış ortalamasının ve mevsim normallerinin çok üzerinde olduğu belirtilen açıklamada, aşırı yağış nedeniyle sorun yaşanan bölgelere Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekiplerince müdahale edildiği kaydedildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Meteorolojiden alınan verilere göre son günlerde şehrimizin etkisi altına girdiği sağanak yağışla metrekareye 80,5 kilogram yağış düştü. Herhangi bir sorun yaşanmaması adına şehrimizin 16 ilçesinde ekiplerimiz hazır bekletilerek sorun yaşanan bölgelere ivedilikle yönlendirilmiştir. Bu akşam itibarıyla yağışlı havanın şehrimizi terk etmesi beklenmektedir. Herhangi bir ihtiyaç durumunda vatandaşlarımız 7 gün 24 saat ALO 185 Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilir."

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93