SEDAŞ Stajyerlere Teşekkür Etti

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) kış ve yaz döneminde stajyerlere eğitim imkanı sağlıyor.

banner96

SEDAŞ Stajyerlere Teşekkür Etti

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) kış ve yaz döneminde stajyerlere eğitim imkanı sağlıyor.

11 Haziran 2018 Pazartesi 14:42
SEDAŞ Stajyerlere Teşekkür Etti
banner22

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) kış ve yaz döneminde stajyerlere eğitim imkanı sağlıyor. SEDAŞ’ta mesleki eğitimleri için staj imkanına kavuşan öğrenciler, kurumsal bir firmada yaptıkları başarılı staj dönemi sonunda görev yaptıkları birimlerin yöneticileri ile vedalaşırken, İnsan Kaynakları Departmanı tarafından öğrencilere başarılı staj dönemleri ve SEDAŞ’a staj dönemlerinde sağladıkları katkılar nedeniyle özel olarak hazırlanmış “Staj Teşekkür” belgesi de veriliyor.

SEDAŞ kız öğrencileri enerji sektörüne teşvik ediyor

SEDAŞ “İş’te Kadına Fırsat Eşitliği” Projesi kapsamında kız öğrencilerin başvurularını değerlendiriyor ve onların ilerleyen yıllarda iş hayatında yer almalarına olumlu katkı sağlamak ve enerji sektöründe kadınlara da yer olduğunu ve kariyer gelişimlerinde enerji sektörünü seçebileceklerini bizzat yaşayarak görmeleri açısından ayrı bir kontenjan da ayırıyor. SEDAŞ kız öğrencileri enerji sektörüne teşvik ediyor. “İş’te Kadına Fırsat Eşitliği” Projesi, kadın teknisyen, tekniker ve mühendislerin enerji sektöründe istihdam edilmelerinde süregelen dengesiz dağılımın giderilmesine özellikle katkı sağlamayı ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın eşit fırsatlar sunulmasını mümkün kılmayı; gerek sahada gerekse yöneticilik pozisyonlarında, kadınların aktif rol almalarını sağlamayı hedefliyor.

banner44
Anahtar Kelimeler:
SedaşStajer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52