Söğüt'te ortaokullar arası bilgi yarışması

BİLECİK (AA) - Söğüt ilçesinde, ortaokullar arasında bilgi yarışması düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve 700. Yıl Mesleki ve Teknik Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan yarışmaya, ilçedeki 6 ortaokul katıldı.Türkçe,...

banner96
10 Mayıs 2017 Çarşamba 18:52
Söğüt'te ortaokullar arası bilgi yarışması
banner22

BİLECİK (AA) - Söğüt ilçesinde, ortaokullar arasında bilgi yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve 700. Yıl Mesleki ve Teknik Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan yarışmaya, ilçedeki 6 ortaokul katıldı.

Türkçe, matematik, fen bilgisi, sosyal bilgiler, din kültürü ve genel kültür alanlarından 15 sorunun sorulduğu yarışmada, birinciliği Ertuğrulgazi Ortaokulu elde etti.

Orhangazi Ortaokulunun ikinci, Çaltı Ortaokulunun üçüncü olduğu yarışmaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım, Şube Müdürleri Rıfat Çeri ve Fuat Oskay, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Şube Müdürü Rıfat Çeri, öğrencileri başarısından dolayı kutlayarak, öğretmen ve okul idarecilerine teşekkür etti.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Söğüt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52