Takım Elbiseli Koşucular'dan Rıdvan Şükür'e duygulandıran Bayram ziyareti.

Takım elbiseli maratoncular, Bilal Gül ve Hüseyin Burgaz. Rıdvan Şükür'e evinde bayram ziyaretinde bulunarak duygulandırdılar. Yakın geçmişte annesini kaybeden Rıdvan Şükür'ü bu annesiz geçen ilk bayramda yalnız bırakmadılar, bir vefa örneği sergilediler.

banner96
28 Haziran 2017 Çarşamba 16:01
Takım Elbiseli Koşucular'dan Rıdvan Şükür'e duygulandıran Bayram ziyareti.
banner22

Ülkemizde birçok dağ maratonuna Takım elbiseli ile katılarak dikkatleri üzerlerine çeken ikili Dağcı Rıdvan Şükür ile yeniden dağ koşularında ve maratonda beraber koşmak istediklerini ilettiler. Takım elbiseli koşucular, Temmuz ayında katılacakları Erciyes Run to sky etkinliği için bilgi aldılar.

Ultra maratonlara da katılan Takım elbiseli koşucular günlük çalışma programlarına aksatmadan devam ediyorlar. Şükür, Takım elbiseli koşucular ile birlikte birçok koşuda beraber olduklarını, kısmetse olmaya devam edeceklerini teknik bilgilendirme yaptığı bu iki can dosta yeni projelerinde başarılar dilediğini söyledi. 

banner44
Anahtar Kelimeler:
KbbRıdvan şükür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52