Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı

- Edirne'de Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi

banner96

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı

- Edirne'de Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi

10 Nisan 2017 Pazartesi 12:03
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı
banner22

EDİRNE (AA) - Edirne'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı nedeniyle tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan anıta çelenk sundu.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, polis teşkilatının temel amacının huzur ve güvenliği sağlamak olduğunu hatırlattı.

Suç ve suçlularla etkin mücadele edebilmek için ekipman ve insan gücünün yanı sıra halkın güven ve desteğine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

''Allah'a hamd olsun ki vatan sevgisi ile görev yapan teşkilat mensuplarımızın ihtiyacı olan güven ve desteği canından bile aziz bildiği milletinden her daim görmüştür. Görevlerimizin en iyi şekilde yerine getirilmesinde bizlerden maddi ve manevi desteği, güveni hiçbir zaman esirgemeyen Saygıdeğer Valimiz, başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. İnanıyorum ki teşkilatımızın her bir ferdi, bu güveni ve desteğin vermiş olduğu haklı gurur ile bütün zorluklara rağmen görevini en iyi şekilde yerine getirme azmi ve bilincinde olacaktır.''

Törene, Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile polisler katıldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52