Uludağ hafta sonu tatilcilerle doldu

- Hafta sonu Uludağ'a 15 bin 465 araç çıkarken, 14 bin 131 kişi de teleferiği kullandı

banner96

Uludağ hafta sonu tatilcilerle doldu

- Hafta sonu Uludağ'a 15 bin 465 araç çıkarken, 14 bin 131 kişi de teleferiği kullandı

03 Temmuz 2017 Pazartesi 13:29
Uludağ hafta sonu tatilcilerle doldu
banner22

BURSA (AA) - Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ, hafta sonu sıcaktan bunalıp serinlemek isteyenlerin de adresi oldu.

Hafta sonu hava sıcaklığı Bursa merkezde 40 dereceye ulaşırken, Uludağ'da 27-28 dereceye kadar düştü. Sıcaktan bunalan vatandaşlar ise Uludağ'a yoğun ilgi gösterdi.

AA muhabirinin Bursa Jandarma Komutanlığı verilerinden derlediği bilgiye göre, hafta sonu otomobil, midibüs ve otobüslerden oluşan 15 bin 465 araç Uludağ'ın yolunu tuttu. Teleferiği de iki günde 14 bin 131 kişi kullandı.

Teleferik ve karayoluyla Uludağ'a çıkanlardan bazıları, Çobankaya ve Sarıalan mevkisindeki kamp alanlarında çadır, baraka veya karavanlarında konakladı. Günübirlikçiler ise piknik ve yürüyüş yaparak Uludağ'ın temiz havasından yararlandı.

Jandarma ekipleri ve trafik timleri, tatilcilerin huzurlu ve güzel bir gün geçirebilmeleri için "drone" ile güvenlik önlemi de aldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52