Zonguldak'tan Acı Haber!

Zonguldak Kilimli ilçesindeki göçük altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

banner96

Zonguldak'tan Acı Haber!

Zonguldak Kilimli ilçesindeki göçük altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

27 Kasım 2017 Pazartesi 16:50
Zonguldak'tan Acı Haber!
banner22

Ocakta bulunan diğer işçilerin müdahalesiyle işçilerden Abdülkadir Çebeci bulunduğu yerden  çıkarılarak hemen hastaneye kaldırıldı.

 İhbar üzerine göçüğün meydana geldiği maden ocağına, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekipler, göçük altında kalan diğer 2 işçiyi de kurtarmak için çalışma başlattı.

İKİ İŞÇİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI 

Yapılan çalışma sonrası iki işçinin cansız bedenine ulaşıldı. Cenazeler ocaktan çıkarıldıkları esnada işçi yakınları sinir krizi  geçirdi. Bazı maden işçileri de göz yaşlarına hakim olamadı. Hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri, Atatürk Devlet Hastanesi  Morguna kaldırıldı. TTK Genel Müdür Vekili Kazım Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci ve  yönetim kurulu üyeleri, olay yerine geldi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52