Başkan Ellibeş’e Ziyaretler Sürüyor

Giresunlular Derneği Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti

banner96

Başkan Ellibeş’e Ziyaretler Sürüyor

Giresunlular Derneği Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti

20 Aralık 2017 Çarşamba 17:29
Başkan Ellibeş’e Ziyaretler Sürüyor
banner22

Dernek Başkanı Şinasi Dede 6 Ocak tarihinde Kongre Sarayında her yıl düzenlenen dernek etkinliğine davet etti. Başkan Dede “Hemşerilerimiz ve belediyemiz desteklerini hiç esirgemediler. Yaptığımız her faaliyette yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılan ziyaretten ve davetten dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Ellibeş “Derneklerimize önem veriyor ve onların yaptığı faaliyetleri desteklemekten dolayı mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.

Emekli Uzman Çavuşlar Derneği Ziyareti

Gölcük ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Emekli Uzman Çavuşlar Derneği yeni kurulan yönetimi ile Başkan Mehmet Ellibeş’e tanışma ziyaretinde bulundular. Derneğin açılan ilk şubesinin Gölcük’te açıldığını hatırlatan Başkan Selim Kargı “Yeni bir ekip ile faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu anlamda belediye başkanımızla bir araya gelmekten dolayı çok memnunuz. Dernekler bulundukları bölgelerin belediyeleriyle kontak halinde oldukça güçlü olur ve seslerini duyurur” şeklinde konuştu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ellibeş “Yeni kurulan yönetiminizi kutluyor ve faaliyetlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Akbank Gölcük Yeni Şube Müdürü Ziyereti

Akbank Gölcük Şubesine yeni gelen Serdar Seyhan tanışma ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Ellibeş yeni çalışma hayatında Serdar Seyhan’a başarılar diledi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52