Dere Sokak Prestij Cadde Çalışmasında Sona Yaklaşılıyor

Gölcük Belediyesi Değirmendere Dere Sokak’ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre önce başlatmış ve an itibariyle büyük aşama kaydetmiş durumda. Çok yakın zamanda bitirilmesi planlanıyor.

banner96
21 Haziran 2017 Çarşamba 14:01
Dere Sokak Prestij Cadde Çalışmasında Sona Yaklaşılıyor
banner22

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Dere Sokak yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine sahip olacak. Vatandaşların yoğun şekilde kullandığı yolun yenilenerek güzel bir görünüme kavuşacak olması vatandaşları oldukça memnun ediyor. Sokağın Değirmendere sahile bağlanmasından ötürü çok sık kullanılan bir yol ve bitirilecek olan çalışmayla birlikte de daha güzel bir güzergah haline gelecek.

Bu kapsamda elektrik alt yapı işlemleri bitirilip, kaldırım taşı düzenleme ve parke taşı döşeme işlemleri de bitmek üzere. Kalan kısımların da yakın zamanda bitirilmesiyle Gölcük yeni bir prestij caddeye daha kavuşmuş olacak.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Dere Sokak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52