Gölcük Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Pazartesi Pazarında Denetim

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Pazartesi günleri kurulan semt pazarında, denetimlerine devam ediyor.

banner96

Gölcük Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Pazartesi Pazarında Denetim

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Pazartesi günleri kurulan semt pazarında, denetimlerine devam ediyor.

03 Ekim 2017 Salı 18:20
Gölcük Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Pazartesi Pazarında Denetim
banner22

Denetimlerde pazar esnafının kullandığı ölçü ve tartı aletleri ile ambalajlı gıda maddelerinin son kullanma tarihleri, açıkta satılan gıda maddelerinin hijyenik koşullara uygunluğunu kontrol etti.

Ambalajlı gıda maddesi satılan tezgahlarda ise ürünlerin üretim ve son tüketim tarihine bakıldı. Pazar denetiminde vatandaşların talep ve istekleri de kayıt altına alındı.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için ilçe pazarındaki denetimlerini sürdürüyor.

Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri her hafta olduğu gibi bu haftada ilçe pazarında denetimlerde bulundu. Yapılan denetimlerde pazarın ve tezgahların düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığı denetlenerek etiket kontrolü yapıldı. Tezgahlardaki etiketleri dikkatle inceleyen zabıta ekipleri eksik bulunan hususlar konusunda pazarcı esnafını bilgilendirdi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca pazarcı esnafını yüksek sesle bağırmamaları ve vatandaşlara kötü davranışlarda bulunmamaları konusunda uyardı.

Başkan Ellibeş “Halkımız Güven İçinde Alışveriş Yapabilir”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen denetimlerle halkımızın güven ortamında kaliteden ödün vermeden alış veriş yapmalarına olanak sağlıyoruz. İstiyoruz ki gerçekleştirilen alışverişlerde gerek satıcılarımız gerekse alıcı olan halkımız huzur ve güven ortamıyla alışveriş yapsınlar. Kimsenin aklında soru işareti olmasın. Benzer denetimlerimizi sıklıkla gerçekleştireceğiz. Aksi bir sonuç olacağına ihtimal vermiyorum. Ancak olursa da gerekli yaptırımların kesinlikle yapılacağının da bilgisini vermek istiyorum. Halkımız Pazar alışverişlerini güven içinde yapabilirler” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52