Kasım Ayı Meclisinde Neler Konuşuldu?

Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Kasım ayı bilişimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi.

banner96

Kasım Ayı Meclisinde Neler Konuşuldu?

Gölcük Belediye Meclis Toplantısının Kasım ayı bilişimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi.

06 Kasım 2017 Pazartesi 09:02
Kasım Ayı Meclisinde Neler Konuşuldu?
banner22

Gölcük Belediyesi Meclis Toplantı Salonu, oldukça duygusal bir toplantıya evsahipliği yaptı. 21 Ekim günü yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek, hayatını kaybeden CHP’li Meclis Üyesi Av. Hüseyin Yılmaz’ın yokluğu, AK Parti ve CHP’li üyeleri derinden etkiledi. CHP’li üyeler, Merhum Yılmaz’ın her zaman oturduğu koltuğa bir fotoğrafını koyarak, üzerine de kırmızı karanfil koyarak, “Her zaman aramızda olacaksın. Seni hiç unutmayacağız” mesajı verdiler. Ekim Meclis Toplantısına Başkanlık eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, toplantı öncesinde, Yılmaz’dan övgüyle söz ederek, tüm üyeleri hep birlikte Yılmaz’ın anısına Fatiha okumaya davet etti. 

 Daha Sonra Gündem Maddelerine Geçildi 

Gündem maddelerinden en önemlisi olan Sağlık Bakanlığı tarafından, Yüzbaşılar Mevkiinde eski Migros’un bulunduğu 49 Bin 728 Metrekarelik alanın, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yapımı için, hastane yapılmak kaydıyla Maliye Bakanlığına devriydi. Maliye Bakanlığı’da, yaklaşık 50 dönümlük alanı Sağlık Bakanlığına devredecek. Bu devir konusunda Meclisten onay isteyen Başkan Ellibeş, AK Partili ve CHP’li üyelerin oy birliği ile alınan bu karar karşısında memnuniyetini, “Gölcük Belediye Meclisi Şuanda tarihi bir karar aldı” sözleriyle dile getirdi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52