Samsunlular Derneği Kahvaltıda Buluştu

Gölcük Samsunlular Derneği Başkanı Reşat Akın dün sabah dernek binasında kahvaltı programı düzenledi.

banner96

Samsunlular Derneği Kahvaltıda Buluştu

Gölcük Samsunlular Derneği Başkanı Reşat Akın dün sabah dernek binasında kahvaltı programı düzenledi.

04 Aralık 2017 Pazartesi 11:18
Samsunlular Derneği Kahvaltıda Buluştu
banner22

Gölcük Samsunlular Derneği Başkan Reşat Akın’ın daha önce her ayın ilk haftasında yaptığı geleneksel kahvaltı programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Sadef Genel Başkanı Yıldıray Baş, Sakarya Samsunlular Dernek Başkanı Ali Altikat, Sakarya İlk Adım Dernek Başkanı ve Sadef 8. Bölge Başkanı Hasan Kargün, Sadef Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Cintaş, Samsunlular Onursal Dernek Başkanı Kurtça Kaygısız, Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol ve dernek üyeleri katıldı.

Başkan Ellibeş “Bende Fahri Samsunluyum”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Beyefendi beni fahri bir Samsunlu ilan etti. Bundan üç yıl önce Samsuna gittiğimizde bir ziyaret yapmıştık, soyadımızın avantajını kullanarak Samsunlu olduk. Gölcük özeline baktığımız zaman hemşeri derneklerimizin faaliyetlerini destekliyoruz. İlçemiz baktığınızda bu ülkenin mozaiği, bu güzel coğrafyamızın her bir yöresinden gelip Gölcük’e yerleştiği ve oluşturduğu bir kent. Diğer bir güzelliği ise her gelen kendi kültürünü onları yapan değerleri de beraberinde getiriyor. Nihayetinde derneğimizde gerçek anlamda dernekçilik faaliyetlerini yapan burada Samsun’u başarıyla temsil eden bir durumdalar. Herkese teşekkür ediyorum. İlçemizle ilgili ortak kaygılarımız var bu paydalarda buluştuğumuza göre milli ve manevi değerlerdeki mücadeleyi, azmi ve kararlılığı gördüğümüze göre biz her zaman bu bildiklerimizi daha da arttırarak devam ettireceğiz. Bu coğrafyada yaşayan her birimiz; bu vatan, bayrak, manevi ve milli değerler için mücadele etme durumunda. İşte hem hemşericilik yapıyoruz hem de bu güzel duyguları burada yaşatıyoruz. Bu vesileyle aramızda sizleri görmekten dolayı memnuniyetimi dile getiriyorum” dedi.

Başkan Akın, “Bugünkü kahvaltımıza katılım sağladığınız için siz değerli başkanlarıma ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra her ayın ilk haftasında dernek binamızda kahvaltı vereceğiz. Samsunlular Derneği olarak bizler her zaman birlik ve beraberliğimizle Gölcük’te güzel anılmak, güzel çalışmalara imza atmak ve sizlerin kalbinde güzel bir yer edinmek istiyoruz” dedi.

Programın sonunda bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden ve desteklerden dolayı Hasan Zeki Sarı ve Samsunlular Derneği Onursal Başkanı Kurtça Kaygısız’a plaket takdiminde bulunuldu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52