8 Nisan ve 9 Nisan'da Noterler Çalışacak Mı?

Noterler 9 günlük bayram tatilinden yararlanan grup içerisinde yer almıyorlar.

banner96

8 Nisan ve 9 Nisan'da Noterler Çalışacak Mı?

Noterler 9 günlük bayram tatilinden yararlanan grup içerisinde yer almıyorlar.

07 Nisan 2024 Pazar 13:18
8 Nisan ve 9 Nisan'da Noterler Çalışacak Mı?
banner22

Pazartesi günü noter açık mı? Kamu çalışanlarına 9 gün olarak verilen Bayram tatili özel sektör çalışanlarını kapsamıyor. Bu anlamda kamu çalışanı gibi 9 günlük bayram tatilini değerlendirenler de var. Ancak noterler için durum nedir? Bu sorunun yanıtı noterde işlem yapacak pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Noterler 9 günlük bayram tatilinden yararlanan grup içerisinde yer almıyorlar. 8 Nisan Pazartesi günü ve arife günü olan 9 Nisan Salı günü sabah saatlerinde de tatil yapacak olan kesin idari izin kullanacak iken noterler sadece resmi tatilden yararlanıyor.

Buna göre Pazartesi günü ve arife gününün sabahında çalışacak olan noterler, açık olmaya ve hizmet vermeye devam edecek. Noterlerin kapanarak Bayram tatiline başlayacağı zaman ise 9 Nisan 2024 Salı günü 13.00 itibari ile başlayacak. Ve 15 Nisan 2024 Pazartesi gününe kadar da noterlerin tatili devam edecek.


Benzer durum eczaneler için de geçerli olmasına karşın, nöbetçi eczane bulunurken nöbetçi noter bulunmadığını ve bu nedenle acil işlerinizi 9 Nisan 2024 Salı günü 13.00'a kadar yapmanız gerektiğini; aksi halde 15 Nisan 2024 Pazartesi gününe kadar bekleyeceğinizi hatırlatmak isteriz.
 

banner44
Son Güncelleme: 07.04.2024 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52