Cumhurbaşkanı Neler Söyledi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti'nin Grup Toplantısında Açıklamalarda Bulundu.

banner96

Cumhurbaşkanı Neler Söyledi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti'nin Grup Toplantısında Açıklamalarda Bulundu.

07 Kasım 2017 Salı 11:55
Cumhurbaşkanı Neler Söyledi?
banner22

Cumhurbaşkanı'nın Konuşmasından Satır Başlıkları:

- Gümrüklerimizi büyük ölçüde derleyip toparlamıştık, yeni sistem artık her şeyin daha şeffaf ve düşük maliyetle işlemesine olanak sağlayacak. 

- Çalışan, üreten, istihdam sağlayan herkesin yanındayız.

- Milletimizin bize olan güvenini boşa çıkarmadık, oylarımızı sürekli yükseltirken parlamentodaki oranımızı da koruduk. 3 Kasım  seçimleri ülkemizde bir dönemin miladı olmuştur.

- Kaosun, krizin hakim olduğu 1990'ları bir daha milletimize yaşatmayacağız. İnsafsızca sömürülen milletimiz kendi iktidarıyla birlikte bir devre imzasını atmıştır. Suyun akışını milletimize çevirdiğimiz için her seçimde yüksek oy oranına ulaştık. Artık yeni bir imtahan var. 2019 seçimleri en az 3 Kasım seçimleri kadar kritik bir seçim olacaktır. Ülkemizin yeni yönetim mimarisini oluşturmak için şimdiden çalışmaya başladık.

- Türkiye Kurtuluş Savaşından bu yana belki de ilk defa bu kritik sürece kendi iradesini koyan bir pozisyonda girmiştir, aslolan budur. Milletimiz oynanan oyunu görmüş, tercihini büyük ve güçlü Türkiye'den yana kullanmıştır.

- PKK sadece kullanılan bir aparattır. DEAŞ eli kanlı katillerden oluşan sürüdür. Bizler çocuklarınızı fetö'nün okullarından alın diye haykırdırğımız zaman boşuna haykırmadık. Arabanızı sattınız gittiniz fetö'nün bankasına yatırdınız. Şimdi haberimiz yoktu diye ağlıyorsunuz. Atı alan üsküdar'ı geçti, akıllı olanlar Türkiye'yi terk etti. Devletin kurumlarına nasıl sızdıkları ortada, şimdi ise toparlanma, temizlenme döneminin içindeyiz. Hukukun kuralları neyi gerektiriyorsa yapıp devam edeceğiz.

- Tendürek'te, Gabar'da, Cudi'de korucularımızla birlikte askerimiz orada, kış mevsimine duralım yok böyle birşey, devam, komuta kadamesi orada. Durmayacağız, üzerine üzerine gideceğiz, kimse gücenmesin alınmasın, bizim şehidimizin kanı yüzlerce teröristin kanıyla ölçülemez. Bunu böyle bilsinler.

- Uygulanan gizli açık ambargolar, çelmeler, ikiyüzlü tavırlar bizi sıkıntıya sokmaktadır ama bu sıkıntılar sakalımızın tıraşı kadardır. Biz onların kolunu buduyoruz. Tarih bize göstermektedir ki büyüklük öyle topla parayla olmuyor, büyük olmak için önce koca bir yüreğe, sağlam bir imana, güçlü iradeye sahip olacaksınız.

- Yedi düvel üzerimize gelse rabiamızdan asla taviz vermeyeceğiz. Gerçi rabiamızı ana muhalefetin başındaki zat anlayabilmiş değil. Bize küfredenlere biz hukukun kapısını açıyoruz ama onlara sadece rabiamızı öğretiyoruz.

- Türkiye'nin içindeki ve dışındaki tüm gelişmeler Ak Parti olarak sorumluluğumuzun daha da arttığına işaret ediyor. Siyasi rekabet bizi korkutmaz, şevkimizi artırır. Ana muhalefet çok partili hayata geçtiğimizden beri laiklik, cumhuriyet gibi kavramları kendisine siper etmiştir. Bununla tembelliğini, faşizanlığını saklamaya çalıştı. Hep aynı şeyleri yaparak her defasında farklı sonuçlar elde etmeye çalışmak akıl sağlığına ilişkin soruna işareteder. Ana muhalefette değişiklik emaresi yok.

- Ak Parti ailesi büyüktür. Kimse gücenmeyecek biz sürekli yenilenen ve güncellenen bir partiyiz.

Şeklinde Konuşarak Konuşmasını Sonlandırdı...

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52