15 Temmuz Etkinlikleri Şehitlik Ziyaretleri ile Başladı

15 Temmuz Şehitleri’ni Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik günü kutlama etkinlikleri kapsamında hazırlanan program, Gölcük ilçe şehitliğinin ziyaret edilmesi, Kuran-ı Kerim tilavetinin okunması ve duaların edilmesi ile başladı.

banner96
12 Temmuz 2017 Çarşamba 17:49
15 Temmuz Etkinlikleri Şehitlik Ziyaretleri ile Başladı
banner22

15 Temmuz darbe girişiminin 1’inci yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de eş zamanlı şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi. Gölcük’te de Şehitler Mezarlığında gerçekleştirilen anma programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Baybars Küçükatay katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin yapılmasının ardından şehitlikte yatan şehitlerimize dualar okunarak, vatan müdafaası ve o kara gecede şahadet şerbeti içen şehitlerimizin ruhuna dualar yollandı.

banner44
Anahtar Kelimeler:
15 Temmuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52