Başkan Doğan'a ziyaret

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çekilecek Cephe 1913 filminin ekipleri, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.Başkan Doğan, ziyarette yaptığı konuşmada, dönemin faizsiz bankacılık sisteminin anlatılacağı ve kendisininde...

banner96
14 Haziran 2017 Çarşamba 13:02
Başkan Doğan'a ziyaret
banner22

 Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çekilecek Cephe 1913 filminin ekipleri, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Başkan Doğan, ziyarette yaptığı konuşmada, dönemin faizsiz bankacılık sisteminin anlatılacağı ve kendisininde rol alacağı filmin, Kapanca Sokak ve Akçakoca Meydanında çekilecek olmasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Filmin içeriğinin ülkenin milli hedeflere, milli çıkarlara uygun olmasının önemine değinen Doğan, "Çekimlerin bir bölümünün tarih koridorunda çekilmesi projemizin ülke genelinde tanıtılmasına da vesile olacak. Projeyle ilgili bana da teklifte bulundular. Başta espriyle yaklaşmıştım ama İzmit çekimleri bizim projelerimizde yapılacağından filmde yer almayı kabul ettim. Benim için de farklı ve keyifli bir tecrübe olacak." ifadelerini kullandı.

Film yapım ekibinden yazar Selahattin Yusuf da Doğan'ın filmde oynamasının kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliNevzat Doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52