Başkan Karaosmanoğlu ''Gençler bizim en büyük varlığımız''

Başkan Karaosmanoğlu, Diriliş Kampında öğrencilerle iftar yaptı.

banner96
15 Haziran 2017 Perşembe 21:47
Başkan Karaosmanoğlu  ''Gençler bizim en büyük varlığımız''
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Aytepe'nin zirvesinde yer alan Diriliş Kampında kamp yapan öğrenciler,  Akademi Lise öğrenci ve eğitmenleriyle birlikte iftar yaptı. İftar sonrasında yaptığı konuşmada, "Ramazan barış ve kardeşlik duygularıyla inşallah bizi bayrama da kavuşturur" diyen Başkan Karaosmanoğlu  "Gençler bizim en büyük varlığımız, en büyük zenginliğimizdir" dedi.

 

BAŞKAN İFTARDA ÖĞRENCİLERE EŞLİK EDİLDİ

Diriliş Kampında yapılan iftara Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Başkan Danışmanı Veysel Özkaraaslan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Büyükşehir yöneticileri, kamp yapan öğrenci ve Akademi Lise eğitmenleri katıldı.

 

GENÇLER KENDİNİZİ SIRADAN BİR VARLIK OLARAK GÖRMEYİN

İftar sonrası yaptığı konuşmanın devamında gençlere önemli mesajlar veren Başkan Karaosmanoğlu, "Sizin yaşlarınızdayken bizim Diriliş Kampı gibi imkânlarımız yoktu. İnşallah rabbimizin verdiği bu imkânları hizmete, yaratan rabbimize kulluğa dönüştüreceğiz, ilme, irfana ve tüm insanlara yapacağımız hizmete dönüştüreceğiz. Gençler, kendinizi sıradan bir varlık olarak görmeyin. Kendinize, ailelerinize, hocalarınıza ve arkadaşlarınıza değer verin. Değer verilen her şeye sizler de değer verin" ifadelerini kullandı.

 

GENÇLERİ İYİ YETİŞİRSE BİZDEN DAHA İYİSİNİ YAPARLAR

Yaklaşık 450 kişinin katıldığı Diriliş Kampındaki iftarda "Gençlerin iyi yetişmesi, hayata iyi hazırlanması, bedenen ve ruhen sağlıklı onurlu bilgili olarak yetişmesi, bu memlekete yapılacak en iyi hizmetlerden biridir" diyen Başkan Karaosmanoğlu,  "Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimine, hayata sağlıklı bir şekilde hazırlanmasına son derece önem veriyoruz. Belediye olarak yollar, parklar, sahiller yapıyoruz ama yeterli değil. En önemli yatırım, yeni yetişen nesli imanlı, ahlaklı, irfanlı, bilgili ve özverili şekilde yetiştirmek gerekiyor. Gençleri iyi yetiştirirsek bizim yaptıklarımızdan daha iyisini sizler yapacaksınız. Bundan dolayı yarının büyükleri olacak gençlerin faydalanması için Diriliş Kampı gibi güzel mekanlar inşa ediyoruz" şeklinde konuştu.

banner44
Anahtar Kelimeler:
İzmitKaraosmanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52