Büyükşehir'den sertifikalı Pet Shop eğitimi

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından sertifikalı Pet Shop Eğitimi verilecek.

banner96

Büyükşehir'den sertifikalı Pet Shop eğitimi

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından sertifikalı Pet Shop Eğitimi verilecek.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 19:12
Büyükşehir'den sertifikalı Pet Shop eğitimi
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Veteriner Şube Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde ev sahipliği yapacağı Pet-Shop Eğitimi için hazırlıklarını tamamladı. 25-26 Temmuz tarihlerinde verilecek eğitimler, Orman ve Su İşleri Bakanlığı İstanbul 1.Bölge Müdürlüğü, Kocaeli Şube Müdürlüğü ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşecek. İki gün sürecek eğitimlerin sonunda katılımcılara Pet Shop sertifikası verilecek.

 

KAPSAMLI EĞİTİMLER

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü'nün ev sahipliği yapacağı eğitimlerde; kedi ve köpekleri Pet Shoplarda geçici barındırma koşulları ve koruyucu hekimlik konuları da bulunuyor. Eğitimde ayrıca akvaryum balıkları, sürüngenler, egzotik kuşlar ve memeli hayvanların bakım ve barındırma koşulları konusu ele alınacak. Ev ve süs hayvanlarının korunmasına dair sözleşmeler, koruma kanunları uygulama yönetmelikleri, barınma ve eğitim yerlerinin kuruluş, açılış, ruhsat, çalışma ve denetleme yönetmelikleri konularında detaylı bilgiler bulunuyor.

 

BAŞVURULAR ÇÖZÜM MASASINA

Pet Shop eğitimleri için başvurular alınmaya devam ediyor. Eğitime katılmak isteyen bireyler Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası'na şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Detaylı bilgi 444 11 41 numaralı Büyükşehir Çağrı Merkezi'nden alınabiliyor.

banner44
Anahtar Kelimeler:
İzmitKbbPetshop
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93