CUMHURİYET PARKI’NA 15 TEMMUZ ANITI

İzmit Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması için çeşitli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

banner96
07 Temmuz 2017 Cuma 14:40
CUMHURİYET PARKI’NA 15 TEMMUZ ANITI
banner22

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın isteği ile Cumhuriyet Çocuk Parkı'na 15 Temmuz gecesini anlatan anıt yapılıyor. Bir hafta içinde açılacak olan anıtı Türkiye'nin en ünlü seramik sanatçılarından Cahide Erel tarafından yapıldı. Anıt, birbirine kenetlenmiş insanları tasvir eden 15 kalın saçtan oluşuyor.

İzmit Belediyesi tarafından Topçular Mahallesi Gazanfer Bilge Bulvarı'na da "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıt Park" yapılıyor. Bu parka gelecek hafta açılacak.

Bilindiği gibi Başkan Doğan'ın isteği ile daha önceden Kuruçeşme'deki kültür merkezinin adı 15 Temmuz darbe girişimi gecesi hayatını kaybeden Erol Olcak'ın adı verilmiş, merkezin önüne de ünlü reklamcının anıtı yapılmıştı.

banner44
Anahtar Kelimeler:
İzmit15 TemmuzKbb
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52